Lijst van producten op label Master Series

 57,90
Direct Leverbaar

Soms is groot niet groot genoeg. Opgeblazen is deze zwarte penis dildo 35 cm lang en een meet een doorsnede van ca 10 cm. Vervaardigd uit natuurlijk latex en bevat geen PCP dan wel AZO verfstoffen.

 13,75
Direct Leverbaar

Zet je fantasie om in realiteit met deze lichaam veilige hete wax kaars! Of u nu met BDSM experimenteert of een warme, sensuele massage geeft, deze licht geurende kaars zal u in de stemming brengen en een onvergetelijke ervaring bieden. Steek de lont aan en laat de wax smelten. Het lage smeltpunt zorgt ervoor dat u snel aan de slag kunt. Tevens blijft de was koel genoeg om uw huid niet te verbranden.

 22,95
Direct Leverbaar

De stalen ringen zorgen voor een keiharde en langdurige erectie. De grootste van de 3 ringen omringt de penis en ballen terwijl de op 1 na grootste om de ballen gaat. De kleinste ring is voor de penis. Grote ring is 5,1 cm deze is bedoeld voor om de ballen en penis. Medium ring is 4,5 cm en is bedoeld voor om de ballen. De kleinste ring is 3,8 cm en gaat om de penis.

 21,95
Direct Leverbaar

De stalen ringen zorgen voor een keiharde en langdurige erectie. De grootste van de 3 ringen omringt de penis en ballen terwijl de op 1 na grootste om de ballen gaat. De kleinste ring is voor de penis. Grootste ring is 4,5 cm. middelste ring is 3,8 cm en de kleinste is 3,1 cm.