Lijst van producten op label Black Velvets

 16,95
Direct Leverbaar

Zwarte klassieke buttplug op een stevige zuignap die op en neer stuitert wanneer deze naar beneden wordt geduwd. Hij gaat gemakkelijk intieme diepten binnen dankzij zijn fluweelzachte oppervlak om jou onnavolgbare gevoelens van anale extase te schenken.

 12,95
Direct Leverbaar

Alle details van deze zwarte buttplug zijn perfect. De elegante druppelvorm glijdt bijna vanzelf in je anale plezierzone, dankzij het zachte oppervlak. Als ze eenmaal op haar plaats zit, is het echt een genot om haar te dragen en de handige terugtrekring zorgt er voor dat ze niet helemaal naar binnen schuift.

 15,95
Direct Leverbaar

Zachte buttplug van Black Velvet. Perfect voor de beginner maar ook voor de ervaren anal player die houdt van zacht en glad. De Vibrerende plug met hartvormpje in de schacht is voorzien van een bullet vibrator die jij met 1 druk op de knop tot leven brengt.

 11,95
Direct Leverbaar

Deze handige vinger vibrator kan eenvoudig op een vinger worden gezet zodat deze meteen klaar is voor gebruik. Het perfecte speelgoed voor het voorspel. De gegroefde punt biedt spot-on stimulatie in verschillende gebieden, b.v. tepels, testikels en natuurlijk de clitoris. Het blijft stevig aan de vinger zitten, dankzij de brede en flexibele vinger lus. De vibro bullet met aan / uit functie is afneembaar.

Batterijen: 3 x LR44 (Inbegrepen)