Lijst van producten op label Sweet Smile

 46,83
Direct Leverbaar

Flexibele g-spot vibrator met 7 soorten vibraties die voor fantastische stimulatie zorgen (3 pulserende niveaus, 3 snelheden en 1 mogelijkheid tot versnelling).

Batterijen: 2 x AAA (Niet inbegrepen)

 34,95
Direct Leverbaar

Paarse vibrator met taps toelopende schacht en eikel vormige tip voor G-spot Stimulatie. Uitermate flexibel en geeft met lampjes aan welke stimulatie stand u gebruikt. 7 verschillende standen, 3 snelheden en 2 knoppen (Aan/Uit en Trillingen). De totale lengte. 16,8 cm, diameter 1,9-3,6 cm.

Batterijen: 2 x AAA (Niet inbegrepen)

 23,95
Direct Leverbaar

Ontdek je G-spot met deze speciale G-spot vibrator! Deze vibrator brengt jou snel naar een onvergetelijk hoogtepunt. De kop van de toy is bolvormig en is voorzien van noppen voor extra stimulatie. Verder heeft de vibrator 7 verschillende vibratie standen, zodat er altijd een perfect standje voor je tussen zit.

Batterijen: 1 x LR1 (Inbegrepen)

 29,95
Direct Leverbaar

Krachtige vibrator met een heerlijk zacht siliconen laagje en gebogen kop voor gerichte g-spot stimulatie. De kop van deze vibrator beweegt heen en weer en deze unieke manier van stimuleren zal jou gegarandeerd binnen no time in hogere sferen brengen. De bediening van deze toy is eenvoudig te regelen met de drukknop aan de onderzijde van de vibrator, hiermee stap je zonder moeite door de 7 diverse vibraties heen.

Batterijen: 4 x AAA (Niet inbegrepen)