Lijst van producten op label Satisfyer

 27,95
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

De nieuwste versie van de Satisfyer 2. Ze bezorgt u door de nieuw ontwikkelde technologie sneller meerdere en intensere orgasmes. Dit nieuwe must have product is geheel waterdicht dus het kan gemakkelijk worden gebruikt in de douche, het bad of in de hot-tub voor nog meer plezier. In tegenstelling tot vergelijkbare producten onderscheid de Satisfyer 2 zich niet alleen met zijn waterdichte ontwerp, maar ook door de stille werking. Er kan geen water, smeermiddel of andere vloeistof het apparaat binnendringen waardoor ze 100% hygiënisch is. De siliconen kop kan gemakkelijk worden verwijderd, en worden gereinigd. Ze heeft 11 programma’s. Vanwege de buitengewone vorm en het luxueuze Wite ontwerp is het een product dat past bij de moderne lifestyle.

Batterijen: 2 x AAA (Niet inbegrepen)

 19,95
Direct Leverbaar

Met zijn intensieve drukgolven en tintelende trillingen biedt de Satisfyer one touch free stimulatie en maakt het mogelijk om meerdere en intensere orgasmes te ervaren binnen enkele minuten. Dit nieuwe must-have product is geheel waterdicht dus het kan gemakkelijk worden gebruikt in de douche, het bad of in de hot-tub voor nog meer plezier. In tegenstelling tot vergelijkbare producten onderscheid de satisfyer 1 zich niet alleen met zijn waterdichte ontwerp, maar ook door de stille werking. De siliconen kop kan gemakkelijk worden verwijderd en gereinigd. Ze heeft 11 programma’s. Vanwege de buitengewone vorm en het luxueuze Paarse ontwerp is het een product dat past bij de moderne lifestyle van de vrouw.

Batterijen: 2 x AAA (Niet inbegrepen)

 12,89
Direct Leverbaar

De One Night Stand van satisfyer is een seks speeltje voor dames ter stimulatie van de clitoris door middel van drukgolven. Daarnaast kent ze 4 vibratie programma's. Het unieke van drukgolf stimulatie is dat de clitoris niet aangeraakt wordt zoals een vibrator doet, maar je plaatst je over de clitoris waardoor de stimulatie rondom de clitoris gericht wordt. Ze is ontwikkeld is om jou te laten kennis maken met deze unieke ervaring. De batterijen zijn dan ook niet vervangbaar, het product is niet op te laden, maar geeft je 35 minuten plezier en zo een goed voorproefje van drukgolf stimulatie. Wel zit er een drukknop op waarmee je schakelt door de verschillende standjes en je de stimulator aan/uit kunt zetten. Zo kun je voor jezelf bepalen of deze manier van stimulatie iets voor jou is, of niet.