Lijst van producten op label Satisfyer

 48,34
Direct Leverbaar

De nieuwste versie van de Satisfyer 2. Ze bezorgt u door de nieuw ontwikkelde technologie sneller meerdere en intensere orgasmes. Dit nieuwe must have product is geheel waterdicht dus het kan gemakkelijk worden gebruikt in de douche, het bad of in de hot-tub voor nog meer plezier. In tegenstelling tot vergelijkbare producten onderscheid de Satisfyer 2 zich niet alleen met zijn waterdichte ontwerp, maar ook door de stille werking. Er kan geen water, smeermiddel of andere vloeistof het apparaat binnendringen waardoor ze 100% hygiënisch is. De siliconen kop kan gemakkelijk worden verwijderd, en worden gereinigd. Ze heeft 11 programma’s. Vanwege de buitengewone vorm en het luxueuze Wite ontwerp is het een product dat past bij de moderne lifestyle.

Batterijen: 2 x AAA (Niet inbegrepen)

 36,24
Direct Leverbaar

Met zijn intensieve drukgolven en tintelende trillingen biedt de Satisfyer one touch free stimulatie en maakt het mogelijk om meerdere en intensere orgasmes te ervaren binnen enkele minuten. Dit nieuwe must-have product is geheel waterdicht dus het kan gemakkelijk worden gebruikt in de douche, het bad of in de hot-tub voor nog meer plezier. In tegenstelling tot vergelijkbare producten onderscheid de satisfyer 1 zich niet alleen met zijn waterdichte ontwerp, maar ook door de stille werking. De siliconen kop kan gemakkelijk worden verwijderd en gereinigd. Ze heeft 11 programma’s. Vanwege de buitengewone vorm en het luxueuze Paarse ontwerp is het een product dat past bij de moderne lifestyle van de vrouw.

Batterijen: 2 x AAA (Niet inbegrepen)

 55,06
Direct Leverbaar

De Satisfyer Pro Penguin bezorgt u door de nieuw ontwikkelde technologie sneller meerdere en intensere orgasmes. Dit nieuwe must-have product is geheel waterdicht dus het kan gemakkelijk worden gebruikt in de douche, het bad of in de hot-tub voor nog meer plezier. In tegenstelling tot vergelijkbare producten onderscheid de Penguin zich niet alleen met zijn waterdichte ontwerp, maar ook door de stille werking. De siliconen kop kan gemakkelijk worden verwijderd, vervangen of gereinigd. Ze heeft 11 programma’s en is oplaadbaar middels de meegeleverde magnetische USB-oplaadkabel. Vanwege de buitengewone vorm en het luxueuze Roze ontwerp is het een product dat past bij de moderne lifestyle van de vrouw.