Lijst van producten op label Svakom

Elk jaar zien we de collectie steeds mooier en beter worden. En dat is een hele positieve ontwikkeling. Het nieuwe merk Svakom is zo’n voorbeeld! Een geweldige aanwinst voor ons assortiment. Niet alleen door de functionaliteit, maar de kwaliteit en afwerking van deze producten zijn perfect. Vervaardigt van medische siliconen en luxe rvs. Alle producten uit deze lijn voelen zeer degelijk en robuust aan.

 41,20
Direct Leverbaar

De nova kegel trainingsballen is een seksspeeltje voor vrouwen waarmee de bekkenbodem spieren getraind worden, ook wel kegelbal oefeningen genoemd. De set bestaat uit 3 verschillende combinaties waarbij elke bal een ander gewicht heeft waarmee je de intensiteit van de training wanneer nodig kunt vergroten. De ballen zijn voorzien van een silicone coating, waardoor deze comfortabel en zacht op de huid aanvoelt, gemakkelijk in te brengen is, bodysafe is en natuurlijk waterproof.

  • Single Ball Afmetingen: Φ36X135 mm
  • Double Ball Afmetingen: Φ32X170 mm
  • Double Ball Afmetingen: Φ28X162 mm
  • Gewicht: 49g, 75g, 95g
 52,95
Direct Leverbaar

Mini Emma is een kleine maar krachtige wand vibrator die speciaal is ontworpen voor vrouwen die houden van middelgrote of kleine formaat stimulators, maar nog steeds de kracht willen van de grotere formaten. Mini Emma gaat voor twee uur mee en zal je een orgasme blijven bezorgen. Daarbij is ze overal mee naartoe te nemen want ze is 100% waterdicht van badkuip tot zwembad.

Vibratie Vibratie

Waterdicht Waterdicht

Oplaadbaar Oplaadbaar