Lijst van producten op label Orgie

Time Lag Delay Spray 25 ml
Direct Leverbaar
Vermindert de gevoeligheid van de penis en zorgt voor langere geslachtsgemeenschap. Vrij van benzocaïne, lidocaïne en elk ander verdovingsmiddel. Antibacteriële en hydraterende eigenschappen. Makkelijk te gebruiken. Volledig effectief.
€ 11,95
Orgasm Drops kissable
Direct Leverbaar
Orgasm drops kissable is een exclusieve en baanbrekende Orgie-formulering, waarbij hoogwaardige ingrediënten worden gebruikt. Een druppelaar met een ongelooflijke formule om de clitoris te sensibiliseren. Orgasm Drops Kissable moet direct op de clitoris worden aangebracht, een of twee druppels zijn voldoende om de opwinding van de vrouw te stimuleren en te vergroten, wat resulteert in extreem genot.
€ 13,95
Intiem gel cannabis
Direct Leverbaar
Intieme gel verrijkt met hennepzaadolie. De gel op waterbasis is langdurig glibberig en plakt niet. De hennepzaadolie helpt de huid te hydrateren en huidirritatie te voorkomen. In een handige tube voor gebruik met één hand. Alleen geschikt voor uitwendig gebruik. Kan samen met condooms worden gebruikt.
€ 7,95
Intense Orgasm Hemp
Direct Leverbaar
Intieme gel met waardevolle hennepzaadolie. Voor een zachte massage van de intieme zone. Kan opwarmende, verkoelende en tintelende effecten teweegbrengen. Voor het aanbrengen zijn slechts enkele druppels nodig. Alleen voor uitwendig gebruik. Kan samen met condooms worden gebruikt.
€ 21,95