Lijst van producten op label Rebel

 13,95
Direct Leverbaar

Om je ​​liefdesleven mee op te fleuren. De flexibele penis / balring zorgt voor extra plezier met zijn gestippelde perineum stimulator.

Cockring Ø 3 cm, balring Ø 4,5 cm, stimulator 10,5 cm lang.

 36,95
Direct Leverbaar

3-Delige Prostaatplug Set met 3 anaal pluggen in verschillende maten en gewichten voor gerichte prostaatstimulatie en een perfecte stretching workout. Elke plug is ergonomisch gevormd met dikke P-spot tip, gebogen perineum stimulator en praktische vingerlus die tevens als stopper dient.

Small lengte 11,1 cm, inbrenglengte 7,1 cm, Ø max. 2,8 cm, gewicht 40 g.

Medium lengte 13,1 cm, inbrenglengte 8,6 cm, Ø max. 3,3 cm, gewicht 60 g.

Large lengte 15,1 cm, inbrenglengte 9,6 cm, Ø max. 3,8 cm, gewicht 100 g.

 18,95
Direct Leverbaar

Hete dubbele stimulatie want deze ergonomisch gevormde plug stimuleert tegelijkertijd de prostaat en het perineum. De gebogen punt rust op de P-spot, terwijl de perineumbalk het buitengebied masseert met zijn opwindende golvende textuur. De plug is geweldig voor solo-plezier omdat hij extreem flexibel is en omdat hij een terugtrekband heeft.

 11,95
Direct Leverbaar

Zilverkleurige open roestvrijstalen penisring met 2 juweelballetjes, geschikt voor zowel besneden als onbesneden penissen. De dunne ring wordt direct onder de rand van de eikel aangebracht. De strakke pasvorm veroorzaakt een lichte congestie in de eikel, waardoor deze bijzonder aanraakgevoelig is. Het kan ook helpen om de ejaculatie uit te stellen. Wanneer de ring ondersteboven wordt gedraaid, zorgen de balletjes voor extra stimulatie van het frenulum.

 11,95
Direct Leverbaar

Open roestvrijstalen ring met 2 juweelballetjes, geschikt voor zowel besneden als onbesneden penissen. De dunne ring wordt direct aan de rand van de eikel aangebracht. De strakke pasvorm veroorzaakt een lichte congestie in de eikel, waardoor deze bijzonder aanraakgevoelig is. Het kan ook helpen om de ejaculatie uit te stellen. Wanneer de ring ondersteboven wordt gedraaid, zorgen de balletjes voor extra stimulatie van het frenulum.