Kortingsbon

Regelmatig kun je van ons leuke kortingscodes ontvangen. Deze vind je in deze webshop of je hebt ze gekregen via een promotie stand of onze nieuwsbrief. De unieke kortingscode vul je bij de 1e stap van het bestelproces in en jouw korting wordt meteen berekend. Wil je geen kortingscode meer missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Hoe gebruik ik mijn code

Heb je een kortingscode van ons dan kun je hem op de volgende manier gebruiken: Kies één of meerdere producten uit en leg deze in je winkelwagentje. Vervolgens druk je aan de rechterkant van de site op "Afrekenen" Daar kom je in het scherm hieronder uit. Hier kun je je kortingscode intypen en op "invoeren" drukken.

Waarom werkt de code niet

Het kan gebeuren dat je kortingscode niet werkt. De meest voorkomende oorzaken zijn de volgende: Je hebt de code niet juist ingetypt. Controleer goed of de code juist is overgenomen omdat deze hoofdlettergevoelig is. De kortingscode is niet meer geldig: Wanneer je een kortingscode hebt gekregen via een promo of voor het aanmelden bij onze nieuwsbrief, dan is deze vaak maar één week geldig. Je hebt de kortingsbon al gebruikt: Bij ons kun je maar één kortingsbon per bestelling gebruiken. De kortingscodes zijn niet geldig in combinatie met andere acties.

Terug naar KLANTENSERVICE of HOME