PVC Korset MY01

Schrijf een review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 185,95

Traditioneel underbust korset met fleurige schouderbandjes en busk sluiting aan de voorzijde. Dit korset is geschikt voor tight lacing en is aan de buitenzijde vervaardigt uit 100% pvc. De binnenzijde is gevoerd en volledig van katoen. Het korset heeft stalen baleinen om een perfect zandloper figuur te creëren. 10 daarvan zijn stalen spiraal baleinen en de 4 stijve stalen baleinen rond de grommets zorgen voor een goede versterking. Bi-directionele vetersluiting en rug protector.

Deze korsetten zijn ontworpen voor stevig insnoeren en zijn geschikt tot maximaal 10 Cm reductie. Neem ongeveer 7-8 Cm minder als de normale taille omvang om de juiste maat te bepalen. Heb je een taille omvang van 70 Cm neem dan een korset maat in de buurt van de 62 Cm.

PVC Korset MY01

* Verplichte Velden

€ 185,95
Custommade maat en kleur alleen mogelijk aan de zaak in Scheemda.

Als je begint met het dragen van een nieuw korset, dan zal dit korset zich eerst naar je lichaam moeten zetten. Dus in de begin periode niet direct helemaal dichtsnoeren maar geleidelijk aan over een periode van een paar keer dragen steeds iets verder tot je de comfort zone hebt bereikt.

Hieronder zie je één van de manieren om een korsetveter in te rijgen.

Hoe rijg ik een korset

Gewicht Maat afhankelijk
Levertijd Handmade
Materiaal PVC / Katoen. Alle metalen delen zijn nikkelvrij.

Schrijf uw eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen recensies plaatsen. Je kunt of, inloggen of je hier registreren