Benwa en Geisha Ballen. Vaginale stimulatie balletjes

Lustkogels

Silicone Love Balls
Direct Leverbaar
Met deze siliconen Love Balls van You2Toys kun je je bekkenbodemspieren trainen en natuurlijk heel veel plezier beleven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de ballen in te brengen en te dragen. De Love Balls zijn volledig waterproof en makkelijk in te brengen met glijmiddel op waterbasis.
€ 12,95
Geisha balls nova kegel
Direct Leverbaar
De nova kegel trainingsballen is een seksspeeltje voor vrouwen waarmee de bekkenbodem spieren getraind worden, ook wel kegelbal oefeningen genoemd. De set bestaat uit 3 verschillende combinaties waarbij elke bal een ander gewicht heeft waarmee je de intensiteit van de training wanneer nodig kunt vergroten. De ballen zijn voorzien van een silicone coating, waardoor deze comfortabel en zacht op de huid aanvoelt, gemakkelijk in te brengen is, bodysafe is en natuurlijk waterproof.
Single Ball Afmetingen: Φ36X135 mm
Double Ball Afmetingen: Φ32X170 mm
Double Ball Afmetingen: Φ28X162 mm
Gewicht: 49g, 75g, 95g
€ 39,95
Benwa balls venus
Direct Leverbaar
Roze geisha balletjes om je bekkenbodemspieren te trainen en de erotische sensatie te vergroten.
€ 18,95
Benwa ball Heavy
Direct Leverbaar
Hebben reguliere vaginaballetjes geen geheimen meer voor jou. Probeer dan eens dit extra zware vaginaballetje van 80 gram. Hiermee til je het trainen van je bekkenbodemspieren naar een hoger niveau. Vervaardigt van zacht en glad siliconen en heeft een lang uiteinde voor een goede grip.
€ 6,95
Velvet Lila 3 vaginale ballen met roterende kern
Direct Leverbaar
Deze lila kleurige love balls worden ingebracht in de vagina, waar ze je bekkenbodemspieren in vorm brengen door de constante beweging van de stille en roterende ballen. Getrainde vagina spieren zorgen voor een intenser orgasme door sterkere samentrekkingen. Voorzien van een zachte lus, die nauwelijks voelbaar is. Deze vaginale ballen zijn niet alleen functioneel, maar geven ook een heerlijk opwindend gevoel.
€ 21,95
Velvet Black 4 vaginale ballen met roterende kern
Direct Leverbaar
Deze zwarte love balletjes worden ingebracht in de vagina, waar ze je bekkenbodemspieren in vorm brengen door de constante beweging van de stille en roterende ballen. Getrainde vagina spieren zorgen voor een intenser orgasme door sterkere samentrekkingen. Voorzien van een zachte lus, die nauwelijks voelbaar is. Deze vaginale ballen zijn niet alleen functioneel, maar geven ook een heerlijk stimulerend gevoel.
€ 22,95
The Perfect Balls
Direct Leverbaar
Vaginaballetjes in het zwart. Deze intern roterende stalen ballen zorgen voor bijzondere momenten van genot. Het speeltje zorgt voor stimulatie, massage en training van de bekkenbodemspieren. Ze zijn gemaakt van siliconen en eenvoudig schoon te maken.
€ 15,95
Geisha balletjes roze met wit
Direct Leverbaar
Geniet de hele dag van tintelingen in je onderlichaam zonder dat iemand het merkt. Je vaginale en bekkenbodemspieren worden ook versterkt als extra bonus! Dit alles is mogelijk met deze twee licht ovale liefdesballen met ronde inkepingen.
€ 7,93