Herroeping

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen de overeenkomst zonder opgave van redenen te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat je het bestelde artikel hebt ontvangen. Bij een bestelling van meerdere artikelen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen.

Je maakt gebruik van je herroepingsrecht als je ons schriftelijk per post of per e-mail op de hoogte stelt van je herroeping.

Je kunt voor je herroeping gebruik maken van het herroepingsformulier maar bent hiertoe niet verplicht. Als je van deze mogelijkheid gebruik maakt, sturen wij je zo spoedig mogelijk per e-mail een ontvangstbevestiging van je herroeping. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je herroeping te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van herroeping

Als je de volledige overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot dat moment hebt gedaan inclusief verzendkosten zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je herroeping, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke betaling hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk met een andere wijze van terugbetaling hebt ingestemd. Voor zulke retour betaling worden jou geen kosten in rekening gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de artikelen hebben ontvangen of (mits de artikelen niet gecontroleerd hoeven te worden ivm onderstaande uitzonderingen) je hebt aangetoond dat jij de artikelen hebt teruggezonden, al naar gelang wel tijdstip eerst valt.

Ontvangen artikelen dien je niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit om de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld terug te sturen.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. Houdt hierbij wel rekening met de onderstaande uitzonderingen. Wegens hygiënische voorschriften kunnen bepaalde artikelen niet worden geretourneerd wanneer de verpakking of de sealsticker is geopend!.

Voorwaarden

Bij retourzendingen gelden de volgende voorwaarden:

1. Artikel en verpakking zijn in originele staat
2. Artikel(en) zijn ongebruikt en ongedragen
3. Artikel en verpakking zijn onbeschadigd en ongescheurd

Uitzonderingen

Wegens hygiënische voorschriften kun je de volgende artikelen niet retourneren wanneer de verpakking is geopend of de verzegeling is verbroken.

  • Pruiken
  • Lingerie
  • Catsuits
  • Beenmode
  • Condooms
  • Seksspeeltjes
  • Tepelpompjes
  • Tepelversiering
  • Drogisterij artikelen
  • Latex lingerie en maskers

Ook gegevensdragers (DVD) kun je uitsluitend retourneren wanneer de verpakking ongeopend is. Dit staat beschreven in de ALGEMENE VOORWAARDEN (ARTIKEL 8 LID G).

Procedure

Wil je een artikel retourneren laat ons dit dan weten via een retour aanvraag via uw account. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Stuur na goedkeuring het artikel samen de geprinte versie van de retour aanvraag het artikel binnen 14 dagen retour naar:

MY-Internetgroep
Bonekamp 5
9679VC Scheemda
Bedrijvenpark Eextahaven III

Na ontvangst en controle van het/de artikel(en) storten we het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen terug op je rekening.

Let op: Lees voordat je iets terugstuurt de bovenstaande voorwaarden en uitzonderingen goed. Retourzendingen die vallen onder de uitzonderingen worden niet vergoed. Daarbij rekenen we verzendkosten wanneer je deze artikelen weer terug wilt.

Terug naar KLANTENSERVICE of HOME