Lijst van producten op label Fifty Shades

 45,70
Direct Leverbaar

Vergroot uw diepste verlangens met deze bed spreider van Fifty Shades of Grey, met elastische banden voor effectieve bondage die nog wat ruimte voor beweging en comfort bieden. Deze luxe set zal u spreiden, vasthouden, open- en blootstellen; klaar voor het spel. De enkels en pols manchetten zijn voorzien van een luxe satijnen buitenkant en namaakbont als voering. Volledig instelbaar met de riemen, de manchetten bezorgen maximale bondage met veel comfort tijdens gebruik. De spreider is gemakkelijk te monteren en is geschikt voor iedere bedgrootte. Pas elke band aan totdat het iets langer dan de lengte van uw bed is. Plaats elke onder uw matras, trek de elastieken aan elk uiteinde omhoog over de matras. Verbind de banden aan de manchetten d.m.v. de D-ringen.

 44,95
Direct Leverbaar

Deze bed bondage set is makkelijk in gebruik te nemen. Eenvoudig lengte van de midden band aanpassen totdat ze iets langer is dan de lengte van uw bed, dan onder de matras plaatsen met de twee uiteinden teruggevouwen op de bovenzijden van de matras.

 52,90
Direct Leverbaar

Fifty Shades of Grey bed boeien set opent een nieuwe wereld van bondage met deze over the bed cross restraint. Positioneer je partner zoals jij het wil met enkel en pols manchetten zowel verticaal als horizontaal.

 14,50
Direct Leverbaar

Ontworpen om gedragen te worden door hem of haar. Plaats hem vóór het vrijen en geniet van de heerlijke sensatie die de plug geeft. De T-bar basis zorgt voor eenvoudig gebruik en houdt hem op zijn plaats om je volledig veilig in het spel te houden.

 9,10
Direct Leverbaar

Een glad glijmiddel op waterbasis, ready for anything, verbetert vrijen en intiem solo-spel. Ontwikkeld als aanvulling op uw lichaams eigen glijmiddel. Geniet van zijn langdurige gladheid en voedende kwaliteiten. De perfecte slaapkamer accessoire om te gebruiken met je minnaar, alleen of met je sexspeeltje.

 9,70
Direct Leverbaar

Dit luxe en fantastische glijmiddel is een aangename aanvulling op uw intieme spel. Silky caress lubricant verhoogd uw gevoeligheid en optimaliseert uw plezier met zijn zijdezachte en verzorgende formule. Gebruik dit glijmiddel op waterbasis bij sensuele massages, voorspel of tijdens geslachtsverkeer.

 7,89
Direct Leverbaar

Sex Toy Cleaner Cleansing uit het assortiment van Fifty Shades of Grey. Toycleaner met toevoeging van verfrissende thee- en geurige lavendelextracten. Voor het effectief reinigen van al je speeltjes.