Lijst van producten op label Fifty Shades

 44,95
Direct Leverbaar

Deze bed bondage set is makkelijk in gebruik te nemen. Eenvoudig lengte van de midden band aanpassen totdat ze iets langer is dan de lengte van uw bed, dan onder de matras plaatsen met de twee uiteinden teruggevouwen op de bovenzijden van de matras.

 62,95
Direct Leverbaar

Fifty Shades of Grey bed boeien set opent een nieuwe wereld van bondage met deze over the bed cross restraint. Positioneer je partner zoals jij het wil met enkel en pols manchetten zowel verticaal als horizontaal.

 14,50
Direct Leverbaar

Ontworpen om gedragen te worden door hem of haar. Plaats hem vóór het vrijen en geniet van de heerlijke sensatie die de plug geeft. De T-bar basis zorgt voor eenvoudig gebruik en houdt hem op zijn plaats om je volledig veilig in het spel te houden.

 9,10
Direct Leverbaar

Een glad glijmiddel op waterbasis, ready for anything, verbetert vrijen en intiem solo-spel. Ontwikkeld als aanvulling op uw lichaams eigen glijmiddel. Geniet van zijn langdurige gladheid en voedende kwaliteiten. De perfecte slaapkamer accessoire om te gebruiken met je minnaar, alleen of met je sexspeeltje.

 9,70
Direct Leverbaar

Dit luxe en fantastische glijmiddel is een aangename aanvulling op uw intieme spel. Silky caress lubricant verhoogd uw gevoeligheid en optimaliseert uw plezier met zijn zijdezachte en verzorgende formule. Gebruik dit glijmiddel op waterbasis bij sensuele massages, voorspel of tijdens geslachtsverkeer.

 7,89
Direct Leverbaar

Sex Toy Cleaner Cleansing uit het assortiment van Fifty Shades of Grey. Toycleaner met toevoeging van verfrissende thee- en geurige lavendelextracten. Voor het effectief reinigen van al je speeltjes.

 21,78
Direct Leverbaar

Silicone vinger vibrator doe 100% waterproof is. De brede ring van de massager past perfect om jouw vingers.

Batterijen: 3 x LR44 (Inbegrepen)

Vibratie Vibratie

Batterij Batterij