Mondknevel of gag bestellen | Uitgebreide collectie in voorraad

Mondknevels

 45,95
Direct Leverbaar

Hoogwaardig hoofdharnas van Bad Kitty met stevige bijtvaste bal (Ø 4 cm). In stijlvolle lederlook met rosé goudkleurige metalen details. De gespsluitingen zijn meervoudig verstelbaar voor een optimale, veilige pasvorm.

 29,95
Direct Leverbaar

Goed verstelbare (45 tot 58 cm) en afsluitbare siliconen bone gag met stevige riemen en goed scharnierbare metalen gesp. De gag heeft een diameter van ca. 2.5 cm in de midden en is 14.5 cm lang.

 22,90
Direct Leverbaar

Afsluitbare ring gag met zwarte niet al te harde silicone ring met een diameter van Ø 5 cm. Prima verstelbaar door de brede riem en stevige metalen gesp die afsluitbaar is. Wordt geleverd exclusief hangslot.

 31,50
Direct Leverbaar

Deze mondknevel met een ring diameter van Ø 4,7 cm is goed verstelbaar door middel van de siliconen band en sluit met een standaard gesp. Aan de gag zijn twee verstelbare tepelklemmen bevestigd. Beide uiteinden van de tepelklemmen zijn gecoat voor comfort en veiligheid.

 28,55
Direct Leverbaar

Deze afsluitbare penis mondknevel heeft een unieke eigenschap in vergelijking met andere siliconen knevels. Je kunt de korte en in je mond steken en het lange uiteinde van de dildo gebruiken om iemand naar je zin te stoten. Of draai de knevel om en steek de lange penisvorm in je mond om een deepthroat effect te creëren. Makkelijk schoon te maken, toy cleaner wordt geadviseerd. Gemaakt van hoogwaardig siliconen.

 43,70
Direct Leverbaar

Zware zwart leren pis gag welke volledig verstelbaar is. De buis heeft een diameter Ø van 4.0 cm en is geschikt voor zowel vrouwelijke als mannelijke subs.

 69,95
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Zware zwart leren penis gag met aan de binnenzijde een stevige bal Ø 4 cm en aan de buitenzijde een penis van 14 cm lang met een diameter van Ø 3,5 cm. Deze mondknevel is volledig verstelbaar en aan de bovenzijde voorzien van een stalen ring.

 149,70
Productietijd ca. 21 werkdagen

Zwaar lederen gag harnas met verwijderbare dildo's (Buiten: 15,5 lang en 4 cm dik. Binnen 7,5 cm en 3,5 cm dik). Perfect verstelbaar door middel van de riemen met gespen. Professioneel studio materiaal dus alleen leverbaar in het zwart leder.

 18,95
Direct Leverbaar

Laat je spelpartner een breeduit lachen met deze speciale haak gag met goed verstelbare brede lederen riemen. Universeel, geschikt voor dames en heren.

 29,50
Direct Leverbaar

Dit medisch hulpmiddel wordt gebruikt door tandartsen en chirurgen om monden open te houden. Maar wij willen het zelfde alleen met een andere intentie. Prijs is per stuk