Mondknevel of gag bestellen | Uitgebreide collectie in voorraad

Mondknevels

 19,95
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Spider gag met gebogen spider poten. De gag heeft een diameter van 4 cm en is voorzien van een goed verstelbare brede riem.

 22,90
Direct Leverbaar

Afsluitbare ring gag met zwarte niet al te harde silicone ring met een diameter van Ø 5 cm. Prima verstelbaar door de brede riem en stevige metalen gesp die afsluitbaar is. Wordt geleverd exclusief hangslot.

 43,70
Direct Leverbaar

Zware zwart leren pis gag welke volledig verstelbaar is. De buis heeft een diameter Ø van 4.0 cm en is geschikt voor zowel vrouwelijke als mannelijke subs.

 69,95
Direct Leverbaar

Zware zwart leren penis gag met aan de binnenzijde een stevige bal Ø 4 cm en aan de buitenzijde een penis van 14 cm lang met een diameter van Ø 3,5 cm. Deze mondknevel is volledig verstelbaar en aan de bovenzijde voorzien van een stalen ring.

 103,95
Productietijd ca. 21 werkdagen

Zwaar lederen gag harnas met verwijderbare dildo's (Buiten: 15,5 lang en 4 cm dik. Binnen 7,5 cm en 3,5 cm dik). Perfect verstelbaar door middel van de riemen met gespen. Professioneel studio materiaal dus alleen leverbaar in het zwart leder.

 18,95
Direct Leverbaar

Laat je spelpartner een breeduit lachen met deze speciale haak gag met goed verstelbare brede lederen riemen. Universeel, geschikt voor dames en heren.

 29,50
Direct Leverbaar

Dit medisch hulpmiddel wordt gebruikt door tandartsen en chirurgen om monden open te houden. Maar wij willen het zelfde alleen met een andere intentie. Prijs is per stuk