Mondknevel of gag bestellen | Uitgebreide collectie in voorraad

Mondknevels

€ 17,80
Direct Leverbaar

Afsluitbare ring gag met zwarte niet al te harde silicone ring met een diameter van Ø 5 cm. Prima verstelbaar door de brede riem en stevige metalen gesp die afsluitbaar is. Wordt geleverd exclusief hangslot.

€ 39,95
Direct Leverbaar

Zware zwart leren pis gag welke volledig verstelbaar is. De buis heeft een diameter Ø van 4.0 cm en is geschikt voor zowel vrouwelijke als mannelijke subs.

€ 69,95
Direct Leverbaar

Zware zwart leren penis gag met aan de binnenzijde een stevige bal Ø 4 cm en aan de buitenzijde een penis van 14 cm lang met een diameter van Ø 3,5 cm. Deze mondknevel is volledig verstelbaar en aan de bovenzijde voorzien van een stalen ring.

€ 103,95
Direct Leverbaar

Zwaar lederen gag harnas met verwijderbare dildo's (Buiten: 15,5 lang en 4 cm dik. Binnen 7,5 cm en 3,5 cm dik). Perfect verstelbaar door middel van de riemen met gespen. Professioneel studio materiaal dus alleen leverbaar in het zwart leder.

€ 18,95
Direct Leverbaar

Laat je spelpartner een breeduit lachen met deze speciale haak gag met goed verstelbare brede lederen riemen. Universeel, geschikt voor dames en heren.

€ 29,50
Direct Leverbaar

Dit medisch hulpmiddel wordt gebruikt door tandartsen en chirurgen om monden open te houden. Maar wij willen het zelfde alleen met een andere intentie. Prijs is per stuk