Glijmiddel speciaal voor de wat ruigere seks

Fisting

Lubricant Launcher
Direct Leverbaar
Vul de launcher en schiet het glijmiddel eruit. De one shot lubricant launcher is ontworpen voor eenvoudig gebruik met één hand. Met de handige vingerlussen kunt u de launcher vullen met elke gewenste vloeistof en injecteren met een simpele stuwkracht. De launcher heeft een dop om te voorkomen dat er vloeistof gemorst wordt voordat de tijd rijp is.
€ 7,95
Fist Fucking Gel
Direct Leverbaar
Fist Fucking Gel is het glijmiddel dat je nodig bent wanneer je een vuist moeiteloos naar binnen wilt laten glijden. Fist Fucking Gel wordt geleverd in een stevige pot met een schroefdop. Deze gel is veilig te gebruiken met latex condooms.
€ 15,75
Pjur Power 150 ml
Direct Leverbaar
Pjur Power Premium Cream is een zeer krachtige glijmiddel op siliconen en waterbasis voor uitbundige hete sex.
€ 19,85
Pjur Power 500 ml
Direct Leverbaar
De perfecte glij eigenschappen zijn ideaal voor anale plezier en voor gebruik van grotere toys. Dankzij de romige consistentie en de handige verpakking, kan het gemakkelijk met één hand worden gepakt en met de andere worden aangebracht. In aanvulling op de premium kwaliteit van het product, zijn de fans van dit merk enthousiast over het gebruiksgemak en de langdurige smerende eigenschappen. Het product zorgt voor een zacht en glad gevoel op de huid en is bovendien gemakkelijk te verwijderen met water en zeep. Absoluut huidvriendelijk en veilig in combinatie met latex condooms
€ 34,95
Fisting gel Eros 200ml
Direct Leverbaar
Deze fisting gel maakt de erogene zones minder gevoelig en zorgt voor een veilige en ontspannen penetratie en een extreem lang aanhoudend glijvermogen.
€ 18,10
Fisting gel Eros 500ml
Direct Leverbaar
Fisting gel die de erogene zones licht verdooft en zorgt voor een veilige en ontspannen penetratie en een extreem lang aanhoudend glij vermogen.
€ 26,90