Beginnen met bdsm | Startsetjes van zachte materialen in leuke kleuren

Start Setjes

 17,95
Direct Leverbaar

Just voor de fun of stiekem een beetje met bdsm willen beginnen dan is dit leuke start setje een prima uitkomst. Ze bevat twee enkelboeien welke door middel van klittenband sluiten en een 30 cm lange band met D ringen en karabijn haken om alles met elkaar te kunnen verbinden.

 39,95
Direct Leverbaar

Nog geen zin om professionele spulletjes aan te schaffen dan is dit start setje een prima uitkomst. Ze bevat een complete set boeien welke door middel van verstelbare banden overal aan te bevestigen zijn.

 44,95
Direct Leverbaar

Deze bed bondage set is makkelijk in gebruik te nemen. Eenvoudig lengte van de midden band aanpassen totdat ze iets langer is dan de lengte van uw bed, dan onder de matras plaatsen met de twee uiteinden teruggevouwen op de bovenzijden van de matras.

 59,95
Direct Leverbaar

Fifty Shades of Grey bed boeien set opent een nieuwe wereld van bondage met deze over the bed cross restraint. Positioneer je partner zoals jij het wil met enkel en pols manchetten zowel verticaal als horizontaal.

 26,95
Direct Leverbaar

Deze scheurvrije boeien set is de ultieme kick voor opwindende SM spelletjes in bed. Twee banden (elk 320 cm lang) verbonden door een 180 cm lange verbindingsband worden onder het matras gelegd. De vier met schuimstof gevoerde boeien met klittenbandsluiting worden met een kliksluiting kunnen dan aan de uiteinden van de banden bevestigd worden.