Prostaat Stimulator Bestellen | Altijd de scherpste prijzen

Prostaat Stimulatie

Driedelige prostate stimulator
Direct Leverbaar
3-Delige Prostaatplug Set met 3 anaal pluggen in verschillende maten en gewichten voor gerichte prostaatstimulatie en een perfecte stretching workout. Elke plug is ergonomisch gevormd met dikke P-spot tip, gebogen perineum stimulator en praktische vingerlus die tevens als stopper dient.
Small lengte 11,1 cm, inbrenglengte 7,1 cm, Ø max. 2,8 cm, gewicht 40 g.
Medium lengte 13,1 cm, inbrenglengte 8,6 cm, Ø max. 3,3 cm, gewicht 60 g.
Large lengte 15,1 cm, inbrenglengte 9,6 cm, Ø max. 3,8 cm, gewicht 100 g.
€ 36,95
Rebel prostate stimulator XL
Direct Leverbaar
Hete dubbele stimulatie want deze ergonomisch gevormde plug stimuleert tegelijkertijd de prostaat en het perineum. De gebogen punt rust op de P-spot, terwijl de perineumbalk het buitengebied masseert met zijn opwindende golvende textuur. De plug is geweldig voor solo-plezier omdat hij extreem flexibel is en omdat hij een terugtrekband heeft.
€ 18,95
Prostate stimulator Rebel
Direct Leverbaar
Deze prostaat plug met perineum stimulator is ideaal voor iedereen die nog nooit iets dergelijks heeft gebruikt. Hij heeft de perfecte lengte en diameter voor de beginner en voelt door zijn zachte siliconen materiaal ook nog eens heerlijk comfortabel aan.
€ 7,85
Prostaat stimulator Invader
Direct Leverbaar
De Invader Prostate Plug is perfect aangepast aan de mannelijke anatomie en stimuleert in het bijzonder de prostaat met zijn stimulerende vorm. De siliconen plug is geurloos bestand tegen warmte en zeer duurzaam. Met een lengte van 9 centimeter is hij handzaam en comfortabel in gebruik en door de pull ring gemakkelijk te hanteren.
€ 12,95
Nieuw
Power Plug Vibrator met afstandsbediening
Direct Leverbaar
Met 7 programma’s en 5 snelheden beschikt deze prostaat stimulator over 35 verschillende manieren om jou tot een heerlijk hoogtepunt te brengen. Doordat hij geheel waterproof is, kun je hem ook gebruiken in bad, onder de douche of zelfs in het zwembad. SVAKOM heeft ervoor gezorgd dat haar producten voldoen aan de hoogste eisen. De motor heeft een lange levensduur, is krachtig maar ook stil en discreet. Oplaadbaar via bijgeleverde USB kabel en ook de batterijen voor de afstandsbediening zijn inbegrepen.
Prostaat
Vibratie
Oplaadbaar
Batterijen
Waterdicht
€ 59,95
Rude-Boy 7 Speed
Direct Leverbaar
Deze zwarte vibrerende prostaat stimulator is een anaal toy van de hoogste klasse. Prostaat en Perineum vibratie 100 % waterproof zeer sterke vibraties en erg stil. Word geleverd inclusief batterijen (1 x 1.5 Volt N size / LR1)
Vibratie
Batterij
€ 59,95
Bad-Boy 7 Speed
Direct Leverbaar
Wordt misleid met onze Bad-Boy, een grote trillende prostaat massager, voor hen die al ervaribg hebben met anaal spel. Prostaat en Perineum vibratie 100 % waterproof zeer sterke vibraties en erg stil. Word geleverd inclusief batterijen (1 x 1.5 Volt N size / LR1)
Vibratie
Batterij
€ 59,95
Naughty-Boy 7 Speed
Direct Leverbaar
De Naughty Boy is de ideale prostaat massager voor beginners. Prostaat en Perineum vibratie 100 % waterproof zeer sterke vibraties en erg stil. Word geleverd inclusief batterijen (1 x 1.5 Volt N size / LR1)
Vibratie
Batterij
€ 59,95
Cheeky-Boy 7 Speed
Direct Leverbaar
De Cheeky-Boy vibrerende prostaat massager beloont je brutale kant met 4 bollen voor een zenuwprikkelende inwendige massage. Prostaat en Perineum vibratie 100 % waterproof, zeer sterke vibraties en erg stil. Wordt geleverd inclusief batterijen (1 x 1.5 Volt N size / LR1)
Vibratie
Batterij
€ 59,95
Big-Boy 7 Speed
Direct Leverbaar
Neem je adem weg met onze Big-Boy grote vibrerende prostaat massager. 3 grote bollen en 7 trillingsinstellingen stijgen door je lichaam om sublieme en opvullende sensaties te leveren. Prostaat en Perineum vibratie 100 % waterproof, zeer sterke vibraties en erg stil. Wordt geleverd inclusief batterijen (1 x 1.5 Volt N size / LR1)
Vibratie
Batterij
€ 59,95
Butt-Boy 7 Speed
Direct Leverbaar
Butt-Boy is een vibrerende butt-plug en perineum massager, die de stimulatie van meerdere hot spots combineert voor opwindende sensaties die de sterkte en duur van uw climax verbeteren. Prostaat en Perineum vibratie, 100 % waterproof, zeer sterke vibraties en erg stil. Wordt geleverd inclusief batterijen (1 x 1.5 Volt N size / LR1)
Vibratie
Batterij
€ 65,70
RO-ZEN 7 speed
Direct Leverbaar
Siliconen anaal vibrator met dubbele flexibele ringen voor optimaal genot. Perineum vibratie 100 % waterproof, zeer sterke vibraties en erg stil. Word geleverd inclusief batterijen (1 x 1.5 Volt N size / LR1)
Vibratie
Batterij
€ 42,95