Floggers van leder of paardenhaar | Uitgebreide zwepen collectie

Floggers

 19,95
Direct Leverbaar

Voor een zachte aanpak van je speelpartner is deze leren zweep met polsriempje het perfecte stukje gereedschap. Ze heeft een stevig lederen handvat voor een goede grip en een leren gevlochten polsband. De strengen zijn gemaakt uit een combinatie van geruwd leer en fluffie rode strengen.

 9,95
Direct Leverbaar

Nog geen ervaring met bdsm, of gewoon just voor de fun en geen zin om professionele floggers of zwepen aan te schaffen dan is deze suède start flogger van ca 40 cm lang een prima alternatief.

 47,50
Direct Leverbaar

Alleen al de optiek van deze flogger maakt haar tot een gewild item. Heerlijk in de hand liggende flogger met ca 50 striemen voor de wat meer ervaren spelers. De lengte van het handvat wat voor een deel uit gepolijst hout bestaat vergroot wat meer het momentum waardoor de effectiviteit behoorlijk toeneemt. Leverbaar in het zwart, rood of wit

 31,95
Direct Leverbaar

Flogger met fijn gevlochten handvat die voorzien is van een ophang lus. Deze rood-zwarte flogger heeft ca 24 striemen en is geschikt voor de beginnende maar ook voor de meer ervaren spelers.