Hoedjes en pruiken

Hoofdbedekking

Hoedje met lila delen
Direct Leverbaar
Leuk niet al te groot hoedje met lila kleurige versieringen. Echt een item voor een themafeest of een andere ondeugende party.
€ 16,88
Hoedje met rode roos
Direct Leverbaar
Mini hoge hoed met aangehechte diadeem, roos, en sluier detail. Leuk extraatje voor de volgende party.
€ 17,06
Pruik blond kort
Direct Leverbaar
Blonde kort harige pruik. Model bob. Niet geschikt voor krulspelden of stijltangen. Gebruik speciale pruik shampoo om de pruik schoon te maken.
€ 43,95
Pruik zwartharig kort
Direct Leverbaar
Zwarte kort harige pruik model bob. De pruik is verstelbaar met een anti-slip pasvorm. Niet geschikt voor krultangen en stijltangen en gebruik bij voorkeur een speciale pruikenshampoo voor het reinigen.
€ 43,95
Pruik roze halflang
Direct Leverbaar
Goed verstelbare roze pruik met schouderlang haar. Niet geschikt voor krulspelden of stijltangen. Gebruik speciale pruik shampoo om de pruik schoon te maken.
€ 42,95
Pruik roodharig lang
Direct Leverbaar
Rode lang harige pruik. De pruik is verstelbaar met een anti-slip pasvorm. Niet geschikt voor krultangen en stijltangen en gebruik bij voorkeur een speciale pruikenshampoo voor het reinigen.
€ 44,90
Pruik zwartharig lang
Direct Leverbaar
Zwarte lang harige pruik met krullen die verstelbaar is tot een omvang van 66 cm.
€ 24,55
Pruik blond halflang
Direct Leverbaar
Licht blonde, golvende haar pruik in schouderlengte (ca 53 cm) voor een spannende type verandering in seconden. De pruik is verstelbaar met een anti-slip pasvorm. Niet geschikt voor krultangen en stijltangen en gebruik bij voorkeur een speciale pruikenshampoo voor het reinigen.
€ 36,95