Cockring bestellen | Uitgebreide collectie in alle maten en materialen

Cockringen

 18,95
Direct Leverbaar

Voor langdurige erecties en meer uithoudingsvermogen deze extreem flexibele, superzachte cock / ball ring die veilig en comfortabel gedragen kan worden in een '8' vorm.

 13,95
Direct Leverbaar

Om je ​​liefdesleven mee op te fleuren. De flexibele penis / balring zorgt voor extra plezier met zijn gestippelde perineum stimulator.

Cockring Ø 3 cm, balring Ø 4,5 cm, stimulator 10,5 cm lang.

 8,95
Direct Leverbaar

Lederen cockring met siernieten, deze band is verstelbaar door middel van drukkers die verstelbaar zijn op 4 verschillende posities: 12.5 - 14.5 - 16.5 en 19 cm.

 17,95
Direct Leverbaar

Extra stimulatie van de penis door middel van deze rvs glans ring die direct achter de eikel wordt geplaatst en waarbij de ronde bal druk kan uitoefenen op de gevoelige frenulum (penisweefsel band).

 59,90
Direct Leverbaar

Verdubbel je plezier met deze anaal cockring. Dit ontwerp is een penisring en een anale plug in één. Door het unieke ontwerp worden 2 plaatsen heerlijk gestimuleerd en beleef je intensive orgasmes. Leverbaar in vier verschillende maten.

  • Ring 40 mm, bal 40 mm
  • Ring 45 mm, bal 45 mm
  • Ring 50 mm, bal 50 mm
  • Ring 55 mm, bal 50 mm
 19,50
Direct Leverbaar

Penisring van 100% hoogwaardig naadloos roestvrij staal die leverbaar is in 5 verschillende maten. Aan de voorkant is een scharnierbare o-ring bevestigd, die genoeg ruimte biedt om kettingen, gewichten of andere voorwerpen aan vast te maken.

 42,95
Direct Leverbaar

Een penisring met een aangenaam extraatje. Naast het feit dat deze penisring een prachtig stijlvol design heeft, sla je twee vliegen in een klap. Niet alleen het gewicht van deze cockring doet zijn werk, maar het masseert ook je prostaat op een sensationele manier. Leverbaar in drie verschillende maten: 45, 50 en 55 mm.

 21,95
Direct Leverbaar

De stalen ringen zorgen voor een keiharde en langdurige erectie. De grootste van de 3 ringen omringt de penis en ballen terwijl de op 1 na grootste om de ballen gaat. De kleinste ring is voor de penis. Grootste ring is 4,5 cm. middelste ring is 3,8 cm en de kleinste is 3,1 cm.

 22,95
Direct Leverbaar

De stalen ringen zorgen voor een keiharde en langdurige erectie. De grootste van de 3 ringen omringt de penis en ballen terwijl de op 1 na grootste om de ballen gaat. De kleinste ring is voor de penis. Grote ring is 5,1 cm deze is bedoeld voor om de ballen en penis. Medium ring is 4,5 cm en is bedoeld voor om de ballen. De kleinste ring is 3,8 cm en gaat om de penis.

 18,75
Direct Leverbaar

Industriële looks maar 100% anatomisch gevormd deze ball en cock ring met een binnen diameter van 32 mm. Door het elastische materiaal (TPR) geschikt voor iedere man die van lange harde erecties houd.