Doktertje spelen | Uitgebreide collectie eendenbekken en klisma sets

Medical en Enema

Poppers inhaler
Direct Leverbaar
Aluminium inhaler met lederen koort voor poppers en aroma's.
€ 25,95
Anaal douche met rode ballon
Direct Leverbaar
Rode ballonspuit of rinser. Deze intiem douche kan worden gebruikt voor vaginale of anale reiniging en wordt geleverd met 1 inzetstuk.
€ 9,95
Nieuw
Anaal douche met gebogen top Blauw
Direct Leverbaar
Blauwe enema bulb met flexibele licht voorgebogen top. Deze intiem douche met een inhoud van 310 ml kan worden gebruikt voor vaginale of anale reiniging.
€ 14,95
Anaal douche met gebogen top Zwart
Direct Leverbaar
Zwarte enema bulb met flexibele voorgebogen top. Deze intiem douche met een inhoud van 310 ml kan worden gebruikt voor vaginale of anale reiniging.
€ 14,95
Anaal douche met rood ballon reservoir
Direct Leverbaar
Rode ballonspuit of rinser. Deze intiem douche kan worden gebruikt voor vaginale of anale reiniging en wordt geleverd met 2 maten zwarte inzetstukken.
€ 25,95
Anaal douche met zwart ballon reservoir
Direct Leverbaar
Zwarte ballonspuit of rinser. Deze intiem douche kan worden gebruikt voor vaginale of anale reiniging en wordt geleverd met 2 verschillende inzetstukken.
€ 16,95
Shower Me de Luxe
Direct Leverbaar
Deze doucheslang past op elke standaard fitting en is uitgerust met twee verschillende opzetstukken voor een eenvoudige en aangename intieme reiniging. Het grote opzetstuk is intensief gestructureerd en zorgt voor bijzonder diepe stimulerende momenten, terwijl het andere opzetstuk ook geschikt is voor beginners.
Korte gladde bevestiging ca. 12 cm lang, Ø max. 2,3 cm.
Lange golvende bevestiging ca. 23 cm lang, Ø max. ca. 3 cm.
Roestvrij staal (slang), aluminium (schroefmoer), PVC (bevestigingen).
€ 25,90
Intiem douche met slang
Direct Leverbaar
Zilver kleurige Intiem douche van aluminium voor anale of vaginale reiniging welke compleet met slang geleverd wordt. Past op iedere douche kraan.
€ 54,95
Aluminium anaal douche - Total Splash
Direct Leverbaar
Zilverkleurige anaaldouche met 5 straalgaten en standaard doucheslangdraad met stopkraan, die ervoor zorgt dat het water tussendoor kan worden uitgeschakeld en weer naar wens kan worden ingeschakeld zonder de temperatuur en druk van het water te veranderen. Bovendien wordt er geen lucht aangezogen.
€ 23,95
Enema tip set
Direct Leverbaar
Zeer complete set om anaal te spoelen. De set bestaat uit 4 verschillende kanules in de vorm van een buttplug en zijn geschikt om aangesloten te worden op een slang van 12mm. Netjes opgeborgen in een stevige box
6 cm lang - diameter breedste punt 25.5mm
7 cm lang - diameter breedste punt 14.5mm
8 cm lang - diameter breedste punt 20.5mm
13,5 cm lang - diameter breedste punt 20.7mm
koppelingsstuk 12 mm
€ 22,90
Klysma spuit 50 cc
Direct Leverbaar
Voor ondeugende medische spelletjes. Deze kleine RVS spuit met een inhoud van 50 cc is bijzonder robuust en een leuke toevoeging aan je enema en klisma materialen collectie.
€ 36,95
Klysma spuit 150 cc
Direct Leverbaar
Voor stoute medische spelletjes. Deze grote RVS spuit met een inhoud van 150 cc is bijzonder robuust en een leuke toevoeging aan je collectie.
€ 49,95
Speculum anaal met 2 lepels
Direct Leverbaar
Uit chirurgisch staal vervaardigde anaal speculum. De sonde sectie is ca 8.25 cm lang, en de diameter in gesloten toestand bedraagt ca 1.9 cm. De spreidstand is ca 4.5 cm.
€ 43,95
Speculum collins
Direct Leverbaar
Uit rvs vervaardigde en steriliseerhaar speculum (110 x 40 mm) voor heel spannende dokter spelletjes.
€ 20,95
Speculum Kunststof
Direct Leverbaar
Uit kunststof vervaardigde speculum. Dit gynaecologische instrument kan worden gebruikt voor vaginale maar ook voor anale spelletjes.
€ 8,50