Gemene zweepjes en genadeloze bullwhips

Zwepen

€ 59,95
Direct Leverbaar

Behoorlijk zware twee en halve meter lange zwarte leren bullwhip. Voor mensen die geen ervaring hebben met dit soort zwepen raad ik aan eerst te oefenen (Niet op je partner) en op een plek waar je echt de ruimte hebt.

€ 99,95
Direct Leverbaar

Prachtige en behoorlijk zware twee meter lange bullwhip. Voor mensen die geen ervaring hebben met bullwhips raden we aan eerst te oefenen (Niet op je partner) op een plek waar je echt de ruimte hebt.

€ 99,95
Direct Leverbaar

Behoorlijk zware rood-zwarte twee meter lange bullwhip. Voor iemand die geen ervaring hebben met bullwhips raden we aan eerst te oefenen (Niet op je partner) op een plek waar je de ruimte hebt.

€ 19,85
Direct Leverbaar

Stevige en zeer flexibele paardrij zweep met zacht goed in de hand liggend handvat met leren ophanglus. De schacht is met nylon omwonden en aan het uiteinde bevind zich een zwaar leren flapje van ca 4 cm breed.

€ 59,90
Direct Leverbaar

Professionele snake zweep met een lengte van ca 100 cm en een flap van 15 bij 3 cm welke niet alleen prettig is om te gebruiken maar ook een lust voor het oog is. Deze heftige zweep is minder geschikt voor beginners.

€ 29,95
Direct Leverbaar

Voor als het echt een beetje pijn mag doen deze zeer flexibele rubberen crop met goed in de hand liggend handvat. Aan het uiteinde bevind zich een dubbel rubberen flapje van ca 3.5 cm breed.