Penispompen

Penispompen

 59,95
Direct Leverbaar

Veel stimulatie die geweldig aanvoelt. Je zult je afvragen hoe het je ooit is gelukt zonder deze erotische set.

Het bevat de volgende 4 speeltjes:

A Transparante blauwe penispomp met een verwijderbare vibro-kogel bevestigd aan een afstandsbediening, een verwijderbare buis, pompkogel, uitlaatklep en 7 vibratiemodi met een druk op de knop (volledige lengte 20 cm, insteekdiepte 19 cm, Ø cilinder) 5,7 cm, lengte buis 24 cm, lengte kogel 5,5 cm)

B Melkkleurige cockring (Ø 0,6 cm (zeer flexibel), dikte 1,2 cm)

C Melkkleurige masturbator met schaamlippen en een pleziertunnel met verschillende patronen binnenin (volledige lengte 10 cm, Ø zeer flexibel)

D Transparant blauwe buttplug met multi-speed vibratie (volledige lengte 11,7 cm, insteekdiepte 9,5 cm, Ø max. 3 cm)

Materiaal: ABS, TPE, PVC, SAN. Inclusief batterijen.

 29,95
Direct Leverbaar

Masturberen krijgt een hele nieuwe dimensie dankzij deze vibrerende masturbator met pompfunctie. Dit zwarte massageapparaat is voorzien van een lusttunnel met talloze stimulerende nopjes. Het handpompje zorgt er daarnaast voor dat je penis door de binnenhuls wordt omsloten op een manier die je zelf het prettigst vindt. Om tijdens je masturbatiemomenten een heerlijk intens orgasme te kunnen beleven, kun je het apparaat ook laten vibreren. De penetratiediepte is 13 centimeter, terwijl de doorsnede van de binnenhuls 4,7 centimeter is, als deze niet is opgeblazen.

Batterijen: 2 x AAA (Niet inbegrepen)

 32,70
Direct Leverbaar

In de transparante cilinder genereert u snel en comfortabel met de speciale pompgreep voor twee vingers een krachtig potentie vacuüm (tot 76 Hg) dat uw penis tot indrukwekkende grote kan doen opzwellen. Op de druk indicator en regelaar kunt u de onderdruk exact controleren en veranderen. De meetschaal geeft aan hoeveel uw penis toegenomen is. Cilinder 30 cm lang, 22 cm diep, binnenin doorsnede van 6 cm, met manchet 3 cm uitzetbaar.

 23,95
Direct Leverbaar

Penis pomp met flexibele slang en voorzien van regelbare vibratie. Het afneembare vibrerend eitje en de controle unit zijn verbonden door middel van een elastische band aan de buis.

Batterijen: 2 x AA (Niet inbegrepen)

 42,70
Direct Leverbaar

De Mister Boner penis pomp heeft een invoerlengte van 20 cm en een manchet diameter van 2,5 cm. Dankzij de zachte donut aan de ingang van de pomp, voelt de pomp comfortabel aan rondom jouw penis. Wanneer de druk teveel wordt, neem je die snel af met de veilige air release button.

 24,95
Direct Leverbaar

Een van de meest effectieve manieren om de erectie en penis te vergroten is om een penispomp te gebruiken. Met deze penispomp ben je perfect uitgerust voor je individuele seksuele training. Je gebruikt de penispomp super eenvoudig, de penis wordt in de transparante cilinder gestoken en stevig ingesloten door de zachte siliconen sleeve met vagina look. Met de handige pomp genereer je nu een krachtige onderdruk in de cilinder. Het bloed schiet de penis in en de penis stijgt onmiddellijk omhoog. Dankzij de transparante cilinder kun jij precies zien hoe hard hij wordt.