Dilator of penisplug kopen | We hebben zo het één en andere voor jouw

Pluggen

 25,95
Direct Leverbaar

Naadloos vervaardigde buigzame grijze dilator met zeven vibratie standen die wordt geleverd inclusief batterijen. 3 x LR44

Diameter Ø 0,6 cm

Waterdicht Waterdicht

Vibratie Vibratie

Batterijen Batterijen

 36,91
Direct Leverbaar

Naadloos vervaardigde zeer buigzame zwarte dilator met zeven vibratie standen die wordt geleverd inclusief batterijen. 3 x LR44

Diameter Ø 0,8 cm

Vibratie Vibratie

Batterijen Batterijen

 19,55
Direct Leverbaar

Set van drie gebogen zeer elastische blauwe dilators met verschillende diameters die zijn voorzien van een naadloze ronde top om gemakkelijk in te kunnen brengen.

Diameter Ø 0,6 - 0, 9 en 1,2 cm

 77,90
Direct Leverbaar

Vibrerende dilator welke op verschillende manieren te gebruiken is. Natuurlijk geschikt voor een speciale penis stimulatie via de urinebuis, maar ook geschikt voor precieze stimulatie van de clitoris en eikel. Dus ook door vrouwen te gebruiken!

Vibratie Vibratie

Batterijen Batterijen

 82,50
Direct Leverbaar

Urethral sound welke op verschillende manieren te gebruiken is. Natuurlijk geschikt voor een speciale penis stimulatie via de urinebuis, maar ook geschikt voor precieze stimulatie van de clitoris en eikel. Dus ook door vrouwen te gebruiken!

 22,95
Direct Leverbaar

Losse dilator of sound. Maak je keuze uit 14 verschillende diktes. De afmetingen (in lengte) van deze dilators: Totaal lengte = 18 cm. / Het ronde invoer deel = 13 cm / Het afgevlakte grip deel is 5,5 cm.

 27,55
Direct Leverbaar

Naadloos vervaardigde roestvrijstalen urethrale dilator met gladde handgreep en afgeronde punt voor gemakkelijk inbrengen. Totale lengte ca. 24 cm. Inbrenglengte 17,5 cm Diameter Ø ca. 6 mm.

 18,55
Direct Leverbaar

Geniet van het opwindende gevoel van een omklemde eikel en de ingebrachte dilator in de gevoelige intieme zone met deze flexibele penisplug van silicone.

Totale lengte dilatator 6,2 cm.

Ring binnen Ø 3 cm (zeer rekbaar).

Iinbrengdiepte ca. 4,5 cm. Ø 0,3-0,8 cm.

 22,95
Direct Leverbaar

Massieve penisplug met vibratie met beweegbare eikelring voor intense sensaties, opwindende massage en plezierige stretching. Allemaal volledig naadloos gemaakt voor zorgeloos spelen en dragen. De plug heeft een smal toelopend uiteinde om makkelijk in te brengen. Handige vibratie met een druk op de knop.

Batterijen inbegrepen (2 x LR41).

Vibratie Vibratie

Batterijen Batterijen

 17,95
Direct Leverbaar

Speeltje voor de liefhebber van urethraal genot. De penisplug is buigzaam en flexibel waardoor jij het makkelijk kan gebruiken en waardoor het ook perfect is voor beginners. De complete plug is geheel naadloos zodat het lekker zacht aanvoelt. Het zachte materiaal zorgt ervoor dat je het zorgeloos kan dragen. Na gebruik goed reinigen in verband met bacteriën.

Totale lengte 12,7 cm.

Inbreng lengte 10,6 cm.

Diameter plug Ø 0,6 cm.

Diameter Ring Ø 3,5 cm.

Flexibel Flexibel

 18,95
Direct Leverbaar

Stevige penisplug met juweel op de stopper voor intense sensaties, opwindende massage, plezierige stretching en sperma/urine controle. Volledig naadloos vervaardigt voor zorgeloos spelen en dragen. Flexibele plug in tapse uitvoering met smal toelopend uiteinde, het kleine met siliconen ingewerkte juweel dient als stopper en biedt een zeer aantrekkelijk aanzicht bij het dragen.

Totale lengte 9,6 cm.

Inbreng lengte 8,0 cm.

Diameter stop Ø 1,6 cm.

Diameter plug Ø 0,5 - 0,8 cm.

Flexibel Flexibel

 27,95
Direct Leverbaar

Massieve penisplug voor intense sensaties, opwindende massage, plezierige stretching en sperma/urine controle. Gemaakt van roestvrij staal en volledig naadloos voor zorgeloos spelen en dragen. Met smal toelopend uiteinde voor gemakkelijke inbrenging, 4 balletjes voor stimulatie en brede stop, die een zeer charmant zicht op de penis biedt.

Breedte 3,8 cm.

Totale lengte 5,7 cm. 

Inbreng lengte 5,1 cm.

Diameter Ø 0,45 - 0,80 cm

 19,95
Direct Leverbaar

Deze 100% gepolijst roestvrije penisplug is maar liefst ruim 7 cm lang en heeft een beweegbare eikelring van 32 mm, zodat je altijd de juiste druk op je eikel kunt uitoefenen. De plug loopt van smal naar breder, waardoor inbrengen eenvoudig is en de spanning langzaam kan worden opgebouwd. Het gedeelte dat wordt ingebracht heeft een breedte van 5 millimeter en aan het uiteinde hiervan zit een balletje met een diameter van 6 mm. Dankzij het holle penisbuisje kunnen urine en sperma nog gewoon naar buiten.