Penispomp of clitpump bestellen | We hebben zo de één en andere toy

Vacuüm

 21,50
Direct Leverbaar

Cupping sets zijn gebaseerd op de oosterse methode om door middel van zuigkracht de onzuiverheden van het lichaam door het oppervlak van de huid te trekken. In Fetish spelen zijn cupping kits prachtig divers! Ze kunnen gebruikt worden op vele plaatsen, zoals borst, tepels, penis, en kont. Vacuüm cups zijn eenvoudig te gebruiken, simpelweg de cups hechten aan de hand pomp, de cup op het gewenste oppervlakte (of lichaamsdeel!) plaatsen, 1 keer pompen en loslaten. De cup blijft vastzitten en de huid wordt in de cup gezogen.

 29,95
Direct Leverbaar

Masturberen krijgt een hele nieuwe dimensie dankzij deze vibrerende masturbator met pompfunctie. Dit zwarte massageapparaat is voorzien van een lusttunnel met talloze stimulerende nopjes. Het handpompje zorgt er daarnaast voor dat je penis door de binnenhuls wordt omsloten op een manier die je zelf het prettigst vindt. Om tijdens je masturbatiemomenten een heerlijk intens orgasme te kunnen beleven, kun je het apparaat ook laten vibreren. De penetratiediepte is 13 centimeter, terwijl de doorsnede van de binnenhuls 4,7 centimeter is, als deze niet is opgeblazen.

Batterijen: 2 x AAA (Niet inbegrepen)

 32,70
Direct Leverbaar

In de transparante cilinder genereert u snel en comfortabel met de speciale pompgreep voor twee vingers een krachtig potentie vacuüm (tot 76 Hg) dat uw penis tot indrukwekkende grote kan doen opzwellen. Op de druk indicator en regelaar kunt u de onderdruk exact controleren en veranderen. De meetschaal geeft aan hoeveel uw penis toegenomen is. Cilinder 30 cm lang, 22 cm diep, binnenin doorsnede van 6 cm, met manchet 3 cm uitzetbaar.

 23,95
Direct Leverbaar

Penis pomp met flexibele slang en voorzien van regelbare vibratie. Het afneembare vibrerend eitje en de controle unit zijn verbonden door middel van een elastische band aan de buis.

Batterijen: 2 x AA (Niet inbegrepen)

 42,70
Direct Leverbaar

De Mister Boner penis pomp heeft een invoerlengte van 20 cm en een manchet diameter van 2,5 cm. Dankzij de zachte donut aan de ingang van de pomp, voelt de pomp comfortabel aan rondom jouw penis. Wanneer de druk teveel wordt, neem je die snel af met de veilige air release button.

 24,95
Direct Leverbaar

Een van de meest effectieve manieren om de erectie en penis te vergroten is om een penispomp te gebruiken. Met deze penispomp ben je perfect uitgerust voor je individuele seksuele training. Je gebruikt de penispomp super eenvoudig, de penis wordt in de transparante cilinder gestoken en stevig ingesloten door de zachte siliconen sleeve met vagina look. Met de handige pomp genereer je nu een krachtige onderdruk in de cilinder. Het bloed schiet de penis in en de penis stijgt onmiddellijk omhoog. Dankzij de transparante cilinder kun jij precies zien hoe hard hij wordt.

 24,95
Direct Leverbaar

Druk op de transparante, goed gevormde zuignap op de clitoris en creëer het vacuüm met de zwarte knijp pomp. Als gevolg van de verhoogde bloedstroom kan de clitoris aanzienlijk opzwellen.

 36,95
Direct Leverbaar

Deze vibrerende vaginapomp zorgt voor extra prikkeling van schaamlippen en clitoris. Plaats de zuigkap heel eenvoudig op de vagina en creëer vacuüm door in het pompje te knijpen. Het vibrerend eitje heeft verschillende vibratie standen. Deze kun je traploos regelen met een druk op de knop.

Batterijen: 2 x AA (Niet inbegrepen)