Penispomp of clitpump bestellen | We hebben zo de één en andere toy

Vacuüm

Silicone Power Pump
Direct Leverbaar
Deze silicone power pump zorgt voor een langere, hardere erectie. Door de penis vacuüm te zuigen, stroomt er meer bloed naar de penis en wordt het geslachtsdeel groter. De zachte siliconen sleeve binnenin de cilinder voelt aangenaam aan en laat de penis met glijmiddel makkelijk door de pomp glijden. De pomp is eenvoudig te demonteren en te reinigen met lauwwarm water en een toycleaner.
€ 25,95
Penispomp Bang Bang
Direct Leverbaar
Plezier is gegarandeerd met deze pomp. Goedkoop maar betrouwbaar, ze zorgt ervoor dat het beste stuk altijd staat wanneer het moet staan. De schaargreep zorgt voor een eenvoudige en veilige bediening, die op zijn beurt meer druk genereert. Het ontgrendelingsventiel op de schaargreep zorgt een veilig gebruik.
Totale lengte 22,0 cm, insteekdiepte 19,5 cm, inwendige diameter Ø 5,4 cm
€ 28,95
Penispomp Stiff & Strong
Direct Leverbaar
Dé pomp onder de penispompen met het handige knijpmodel en goed afleesbare drukmeter
€ 47,95
Penispomp Deluxe
Direct Leverbaar
In de transparante cilinder genereert u snel en comfortabel met de speciale pompgreep voor twee vingers een krachtig potentie vacuüm (tot 76 Hg) dat uw penis tot indrukwekkende grote kan doen opzwellen. Op de druk indicator en regelaar kunt u de onderdruk exact controleren en veranderen. De meetschaal geeft aan hoeveel uw penis toegenomen is. Cilinder 30 cm lang, 22 cm diep, binnenin doorsnede van 6 cm, met manchet 3 cm uitzetbaar.
€ 42,95
Penispomp met vibratie
Direct Leverbaar
Penis pomp met flexibele slang en voorzien van regelbare vibratie. Het afneembare vibrerend eitje en de controle unit zijn verbonden door middel van een elastische band aan de buis.
Batterijen: 2 x AA (Niet inbegrepen)
Vibratie
Batterij
€ 27,95
Penispomp Mister Boner
Direct Leverbaar
De Mister Boner penis pomp heeft een invoerlengte van 20 cm en een manchet diameter van 2,5 cm. Dankzij de zachte donut aan de ingang van de pomp, voelt de pomp comfortabel aan rondom jouw penis. Wanneer de druk teveel wordt, neem je die snel af met de veilige air release button.
€ 42,70
Her nipple enhancer set
Direct Leverbaar
Plaatsen, begin met pompen, en ervaar de hete zuigkracht. Ze kunnen natuurlijk ook gebruikt worden op de clitoris wat waarschijnlijk nog opwindender is. Volledige lengte grote zuignap 9,7 cm, binnen-Ø 2,5 cm; volledige lengte medium zuignap 8,8 cm, binnen-Ø 2 cm; volledige lengte kleine zuignap 8,8 cm, binnen-Ø 1,5 cm. Worden vervaardigt van ABS & siliconen.
€ 22,95
Glazen tepelzuiger
Direct Leverbaar
Trek je tepels vacuüm met deze nipple sucker van glas. Makkelijk de bedienen door de rubberen pompbal
€ 14,95
Glazen Borstkolf
Direct Leverbaar
Trek je tepels vacuüm met deze borstkolf van glas. Eenvoudig de bedienen door de rubberen pompbal
€ 18,70
Nipple suckers 30 mm
Direct Leverbaar
Setje van 2 nipple suckers met een diameter van Ø 30 mm. Het systeem werkt heel simpel. Hoe meer je uitdraait des te sterker het vacuüm.
€ 13,75
Nipple suckers 40 mm
Direct Leverbaar
Setje van 2 nipple suckers met een diameter van Ø 40 mm. Het systeem werkt heel simpel. Hoe meer je uitdraait des te sterker het vacuüm.
€ 14,60
Nipple suckers 50 mm
Direct Leverbaar
Setje van 2 nipple suckers met een diameter van Ø 50 mm. Het systeem werkt heel simpel. Hoe meer je uitdraait des te sterker het vacuüm.
€ 15,40
Clit Sucker
Direct Leverbaar
Druk op de transparante, goed gevormde zuignap op de clitoris en creëer het vacuüm met de zwarte knijp pomp. Als gevolg van de verhoogde bloedstroom kan de clitoris aanzienlijk opzwellen.
€ 24,95
Vaginale Pomp
Direct Leverbaar
Wil jij meer gevoel in je schaamlippen? Deze eenvoudig te hanteren vagina zuiger is perfect om te gebruiken bij het voorspel.
€ 36,95
Vaginale Pomp Paars
Direct Leverbaar
Anatomisch gevormde vagina sucker met handige handpomp. De negatieve druk zorgt ervoor dat de schaamlippen gaan opzwellen en zorgen daarbij voor een heerlijk gevoel.
€ 37,95
Rode Vaginale Pomp met Vibratie
Direct Leverbaar
Deze vibrerende vaginapomp zorgt voor extra prikkeling van schaamlippen en clitoris. Plaats de zuigkap heel eenvoudig op de vagina en creëer vacuüm door in het pompje te knijpen. Het vibrerend eitje heeft verschillende vibratie standen. Deze kun je traploos regelen met een druk op de knop.
Batterijen: 2 x AA (Niet inbegrepen)
Vibratie
Batterij
€ 36,95