Massage producten voor een fijne erotische beleving

Massage

Erotiche massage gel met aarbeismaak
Direct Leverbaar
Warme lichaamsmassages met een aardbeiengeur. Veganistische gel op waterbasis met een verleidelijke aardbeiensmaak voor urenlang sensueel genot. Vrij van olie en niet vet. Compatibel met latex.
€ 3,99
Massagekaars Een trip naar Rome
Direct Leverbaar
Petits Joujoux massagekaars "Een reis naar Rome" De geurende wax smelt en verandert in een verwarmende, voedende massageolie.
Geur: grapefruit / bergamot
€ 5,99
Massagekaars Een trip naar Waikiki
Direct Leverbaar
Petits Joujoux massagekaars "Een reis naar Waikiki" De geurende wax smelt en verandert in een verwarmende, voedende massageolie.
Geur: kokosnoot / ananas
€ 5,99
Massagekaars Een trip naar Londen
Direct Leverbaar
Petits Joujoux massagekaars "Een reis naar Londen" De geurende wax smelt en verandert in een verwarmende, voedende massageolie.
Geur: rabarber / cassis / ambra
€ 5,99
Massagekaars Een trip naar de Oriënt
Direct Leverbaar
Petits Joujoux massagekaars "Een reis naar de Oriënt" De geurende wax smelt en verandert in een verwarmende, voedende massageolie.
Geur: granaatappel / witte peper
€ 5,99
Massagekaars mediterranean almond
Direct Leverbaar
Massage kaars mediterraan almond. De kaars verspreidt een sensuele geur van amandel en kers, met een hint van bergamot en kruidnagel. Laat de kaars branden tot de olie gesmolten is, dit duurt ongeveer 20 minuten. Schenk de warme olie uit over het lichaam van je geliefde en geniet samen van een heerlijke massage. De verzorgende ingrediënten zorgen tegelijkertijd voor een zijdezachte huid.
€ 22,95