Lijst van producten op label PenisPlug

 27,95
Direct Leverbaar

Massieve penisplug voor intense sensaties, opwindende massage, plezierige stretching en sperma/urine controle. Gemaakt van roestvrij staal en volledig naadloos voor zorgeloos spelen en dragen. Met smal toelopend uiteinde voor gemakkelijke inbrenging, 4 balletjes voor stimulatie en brede stop, die een zeer charmant zicht op de penis biedt.

Breedte 3,8 cm.

Totale lengte 5,7 cm. 

Inbreng lengte 5,1 cm.

Diameter Ø 0,45 - 0,80 cm

 18,95
Direct Leverbaar

Stevige penisplug met juweel op de stopper voor intense sensaties, opwindende massage, plezierige stretching en sperma/urine controle. Volledig naadloos vervaardigt voor zorgeloos spelen en dragen. Flexibele plug in tapse uitvoering met smal toelopend uiteinde, het kleine met siliconen ingewerkte juweel dient als stopper en biedt een zeer aantrekkelijk aanzicht bij het dragen.

Totale lengte 9,6 cm.

Inbreng lengte 8,0 cm.

Diameter stop Ø 1,6 cm.

Diameter plug Ø 0,5 - 0,8 cm.

Flexibel Flexibel

 17,95
Direct Leverbaar

Speeltje voor de liefhebber van urethraal genot. De penisplug is buigzaam en flexibel waardoor jij het makkelijk kan gebruiken en waardoor het ook perfect is voor beginners. De complete plug is geheel naadloos zodat het lekker zacht aanvoelt. Het zachte materiaal zorgt ervoor dat je het zorgeloos kan dragen. Na gebruik goed reinigen in verband met bacteriën.

Totale lengte 12,7 cm.

Inbreng lengte 10,6 cm.

Diameter plug Ø 0,6 cm.

Diameter Ring Ø 3,5 cm.

Flexibel Flexibel

 27,55
Direct Leverbaar

Naadloos vervaardigde roestvrijstalen urethrale dilator met gladde handgreep en afgeronde punt voor gemakkelijk inbrengen. Totale lengte ca. 24 cm. Inbrenglengte 17,5 cm Diameter Ø ca. 6 mm.